15,00 

VITAMIN E

Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής.

30 κάψουλες, περιέχουν Βιταμίνη Ε, 800iu.

15,00 

Προσθήκη στο καλάθι
Άμεση αγορά

Προστασία

Προσωπικών Δεδομένων

100%

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Guaranteed

SAFE Checkout

Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής.

30 κάψουλες, περιέχουν Βιταμίνη Ε, 800iu.

Η βιταμίνη Ε είναι από τις ισχυρότερες αντιοξειδωτικές ουσίες και από τις λίγες για τις οποίες έχουμε τόσο σημαντικές αποδείξεις για αυτού του είδους τη δράση της. Η ωφέλιμη δράση της επικυρώθηκε μετά από θετική γνωμοδότηση που έλαβε από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) για τη σχέση της κατανάλωσης βιταμίνης Ε με την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Μέχρι ένα βαθμό, βοηθά στο να εμποδιστεί η δημιουργία στεφανιαίας νόσου, όπως και η αρτηριοσκλήρωση και βοηθά στον έλεγχο της χοληστερόλης, καθώς βοηθά κατά των επιθέσεων των ελεύθερων ριζών.

Οι μελέτες λένε ότι προάγει την καλή κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να επιβραδύνει την απώλεια πνευματικών λειτουργιών της μνήμης και έτσι να θεωρείται χρήσιμη σε περιπτώσεις εμφάνισης της νόσου Αlzheimer.

Πορίσματα από δύο μεγάλες μελέτες έδειξαν ότι η Βιταμίνη Ε μπορεί να μειώσει την εκδήλωση καρδιακών επεισοδίων κατά 25 – 50%.

Επίσης, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μελέτες έχουν δείξει ότι χορήγηση βιταμίνης Ε υπό μορφή συμπληρωμάτων διατροφής σε δόσεις 400iu-800iu ημερησίως για 3-4 μήνες σε άτομα τρίτης ηλικίας βοηθάει τη διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος, κάνοντάς το να αναζωογονηθεί.

Στον τομέα της ομορφιάς, η βιταμίνη Ε είναι περισσότερο γνωστή για την αντιγηραντική της δράση και για την προστασία που προσφέρει στο δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Πολλά καλλυντικά περιέχουν βιταμίνη E, διότι βοηθά σημαντικά το δέρμα καθώς:

  • Ασκεί ήπια αντιφλεγμονώδη δράση
  • Αναστέλλει την υπεροξείδωση των λιπιδίων
  • Έχει μαλακτική δράση στη φωτογηρασμένη επιδερμίδα
  • Βοηθά κατά των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα μας
  • Βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος στις γυναίκες,  κατά την προ – εμμηνοπαυσιακή και την μετα – εμμηνοπαυσιακή περίοδο.

 

Προϊόν Γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ.: 102901 29/09/2022.
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει άδεια κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρωπίνης νόσου.

Εταιρία

Naturabox

Top Img back to top